HypnoSlim®

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je hebt meerdere diëten uitgeprobeerd en het geeft geen of maar tijdelijk resultaat? 

  • Je vervalt telkens weer in oude gewoontes waardoor je een jojo-effect creëert?

  • Je weet heel goed hoe je gezond moet eten maar de drang naar ongezond voedsel blijft?

  • Overdag gaat het eten goed maar ‘s avonds verlies je alle controle?

  • Afvallen is een levenslange strijd en het beheerst al veel te lang je leven?

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Waarom de HypnoSlim® methode?

Wil jij blijvend gewicht verliezen?

Voeding, gewicht en afvallen zijn maatschappelijke kwesties die bij veel mensen een grote rol in hun leven spelen, al dan niet een té grote rol. Bewust weten we vaak heel goed hoe we gezond moeten eten, maar kennis van gezonde voeding en afvallen is vaak niet voldoende om blijvend gewicht te verliezen. De meeste methoden van gewichtsvermindering concentreren zich uitsluitend op het volgende: het verminderen van de hoeveelheid energie die wordt opgenomen (voeding) en het verhogen van het energiegebruik (beweging/sporten). Maar als het zo simpel is, waarom hebben dan zoveel mensen last van overgewicht?

Effectieve en duurzame behandeling

Zodra we onszelf bevrijden van oude gevoelens en van oude patronen, is het ook gemakkelijker om bevrijd te worden van de overtollige kilo’s. En daartegenover, wanneer de innerlijke oorzaken van overgewicht niet worden opgelost, is de kans op een terugval zeer groot. Oftewel, een dieet is een tijdelijke oplossing en niet altijd geschikt voor jouw lichaam. We hebben namelijk allemaal een specifiek stofwisselingstype, waardoor hét dieet voor iedereen niet bestaat.

Pak de oorzaak écht aan

De werkelijke oorzaken van gewichtsproblemen zijn niet alleen te wijten aan het aantal calorieën of de hoeveelheid vet dat op het bord ligt. Voeding omvat de hele mens: het lichaam, emoties, geest en de ziel.

 

Simpel gezegd eten we niet alleen met onze mond maar ook met ons hart. Gezond voedsel hoort een primaire levensbehoefte te zijn, maar ongezond voedsel geeft daarnaast vaak liefde, veiligheid of troost bij een emotionele disbalans. Oftewel de oorzaak van overgewicht ligt niet alleen op het bord, maar ook in je onderbewuste. En hier kan hypnotherapie zo mooi bij helpen.

Healthy & happy met hypnotherapie

De HypnoSlim® methode is dan ook geen dieet. Het is een holistische aanpak tot gewichtsvermindering waarbij we kijken naar zowel het lichaam als de geest. We pakken de innerlijke oorzaak van het overgewicht aan in combinatie met een voedingspatroon dat past bij jouw stofwisseling. Door te eten wat bij je past, creëer je rust, blijf je gezond en krijg je weer plezier in eten. In plaats van een tijdelijke oplossing, ligt de focus op gezond worden (en blijven!).

DE SESSIES

Het doel van de HypnoSlim® methode

  • Het vaststellen van jouw stofwisselingstype zodat je kan eten wat bij je past voor een gezonde levensstijl

  • Mentale en emotionele balans door middel van hypnotherapie.

  • Zelfhypnose met audio voor motivatie en kracht om het vol te houden.

  • Resultaat: een gezond lichaam, een positieve mindset en meer energie.

START NU MET HYPNOTHERAPIE

Wat fijn, jij bent er klaar voor om te werken aan je klachten en weer een mooie toekomst tegemoet te gaan. Ik help je hier graag bij!