OVER MIJ

Welkom, ik ben Samira.

Hypnotherapie is al jaren mijn passie en sindsdien is het ook mijn doel om mensen te helpen die het nodig hebben en ervoor te zorgen dat zij volledige en langdurige verandering in het leven zullen ervaren met hierbij een positieve gedachtegang.

 

Wanneer je écht naar mensen luistert, ontstaat er verbinding en kan je mensen pas echt goed gaan helpen. 

 

Dit doe ik vanuit mijn praktijk in Den Haag.

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Waarom ik hypnotherapeut ben geworden

Ik ben 32 jaar en moeder van een prachtig meisje. Zoals vele anderen groeide ik als kind op zonder enige angst in het dagelijkse leven. 

 

Maar later kreeg ik ineens last van claustrofobische angst en vliegangst..

 

Ik weet daarom heel goed dat wanneer er een angst in het onderbewustzijn gecreëerd wordt daarmee lastig te leven is. Hypnotherapie heeft mij zo goed geholpen dat ik besloot om zelf de opleiding hypnotherapie te gaan volgen en andere mensen te gaan helpen.

Hypnotherapie

Ik geef hypnotherapie in Den Haag waarbij dagelijkse problemen worden opgelost in het onderbewuste geheugen met daarvoor een positieve mindset in de plaats.

 

Hypnotherapie zorgt ervoor om gemakkelijk en snel positieve veranderingen in het leven toe te passen. Het geeft hierbij geen tijdelijke verlichting door problemen te onderdrukken. Nee, wij zullen juist samen de kern van het probleem ontdekken om een volledige en langdurige oplossing te garanderen.

 

Het is veilig, ontspannen en zeer effectief.

Mijn kennis en kwaliteitsstandaarden

Als OMNI therapeut werk ik met de hoogste professionele standaarden die vandaag de dag beschikbaar zijn. Daarom volg ik geregeld bijscholingen om mijn kennis uit te breiden. Ik beschik over mijn PSBK Psychosociale Basiskennis diploma (erkend via CPION) en ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT en de geschillencommissie GAT. Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht en bij de GAT. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Daarnaast werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

DE PRAKTIJK

Je vindt Subvision in hartje Den Haag

Goudenregenstraat 89

2565 EP Den Haag

Je kunt hier gratis parkeren tot 18.00 

START NU MET HYPNOTHERAPIE

Wat fijn, jij bent er klaar voor om te werken aan je klachten en weer een mooie toekomst tegemoet te gaan. Ik help je hier graag bij!
 

Op dit moment ben ik tot oktober 2021 met zwangerschapsverlof. Ik heet je erna weer van harte welkom in mijn praktijk!