OVER MIJ

Welkom, ik ben Samira.

Hypnotherapie is al jaren mijn passie en sindsdien is het ook mijn doel om mensen te helpen die het nodig hebben en ervoor te zorgen dat zij volledige en langdurige verandering in het leven zullen ervaren met hierbij een positieve gedachtegang.

 

Wanneer je écht naar mensen luistert, ontstaat er verbinding en kan je mensen pas echt goed gaan helpen. 

 

Dit doe ik vanuit mijn praktijk in Den Haag.

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Een klein stukje uit mijn verhaal

Ik ben Samira, 33 jaar en moeder van 2 prachtige meisjes.  Na jaren last gehad te hebben gehad van claustrofobie en vliegangst, bleek hypnotherapie mijn uitweg.

 

Ik weet uit ervaring heel goed dat wanneer er een emotie in het onderbewustzijn gecreëerd wordt, dit steeds groter kan worden en wat bewust lastig op te lossen is.  Hypnotherapie heeft mij daarnaast zoveel meer zelfvertrouwen gegeven en helpt mij nog altijd voor innerlijke rust en een gelukkig leven. Dit gun ik jou en iedereen, waardoor ik blij ben dat ik hiermee ook andere mensen kan helpen.

Let me help you!

Ik geef hypnotherapie in mijn praktijk in Den Haag waarbij dagelijkse problemen worden opgelost in het onderbewuste geheugen met daarvoor een positieve mindset in de plaats.

 

Hypnotherapie zorgt ervoor om gemakkelijk en snel positieve veranderingen in het leven toe te passen. Het geeft hierbij geen tijdelijke verlichting door problemen te onderdrukken. Nee, wij zullen juist samen de kern van het probleem ontdekken om een volledige en langdurige oplossing te garanderen.

 

Het is veilig, ontspannen en zeer effectief.

Mijn kennis en kwaliteitsstandaarden

Als OMNI therapeut werk ik met de hoogste professionele standaarden die vandaag de dag beschikbaar zijn. Daarom volg ik geregeld bijscholingen om mijn kennis uit te breiden. Ik beschik over mijn PSBK Psychosociale Basiskennis diploma (erkend via CPION) en ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT en de geschillencommissie GAT. Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht en bij de GAT. GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz-geschillencommissie. Daarnaast werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

MIJN PRAKTIJK

Je vindt mij in hartje
Den Haag

Goudenregenstraat 89

2565 EP Den Haag

Je kunt hier gratis parkeren tot 18.00 

START NU MET HYPNOTHERAPIE

Super fijn, jij hebt een eerste stap gezet op jouw snelweg naar een gelukkiger leven. Ik help je hier graag bij!