Stoptober actie

Ben jij écht klaar om te stoppen met roken?

Stoppen met roken kan ongelofelijk moeilijk zijn, maar het is een goede beslissing voor je gezondheid. Als jij alle methoden om te stoppen met roken al hebt geprobeerd en tot dit nu toe nog niet heeft geholpen, kan hypnotherapie uitkomst bieden.

Lees hieronder hoe Stoptober jou hierbij kan helpen.​

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Stoppen met roken met hypnotherapie

Onderbewuste verslaving

Ben jij begonnen met roken tijdens de tienerjaren en lukt het sindsdien niet meer om te stoppen? En heb je al van alles geprobeerd van nicotinepleisters tot aan kauwgom? Maar werkt het vervolgens maar tijdelijk en val je uiteindelijk weer in je slechte gewoonte?

De reden dat deze methoden niet werken is omdat roken een onderbewuste verslaving is. Roken is voor 10% een lichamelijke verslaving en voor 90% een geestelijke verslaving. Bewust weet je heel goed dat je graag wil stoppen met roken en dat het slecht voor je is. Maar je onderbewuste identificeert zichzelf als een roker, waarbij er gedurende de dag momenten zijn waarbij roken simpelweg lekker is en waardoor het verlangen naar sigaretten zal blijven bestaan.

Hypnose sessie

Hypnotherapie kan je helpen om te stoppen met roken waarbij de drang naar roken weg is en jij je voelt als een niet-roker. Belangrijk hierbij is dat jij er écht klaar voor bent om te stoppen met roken. Je wil dit dus puur voor jezelf en niet voor een ander. Alleen dan is deze methode effectief.

Geheel in het teken van Stoptober, organiseer ik op vrijdag 1 oktober om 17:00 uur een actie waarbij je via Zoom een hypnose sessie ontvangt om te stoppen met roken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een rustige plek om te zitten/liggen met oordopjes waarbij je een uurtje niet gestoord kan worden. Terwijl jij in een diepe ontspanning komt, zullen wij samen door middel van positieve suggesties - je onderbewuste ‘herprogrammeren’ zodat jij je daarna voelt als een niet-roker.

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Het enige wat hierbij nodig is, is dat je roken écht wil opgeven en dat je het belang van je gezondheid en lichamelijke conditie vooropstelt.

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Wat heb je nodig?

Investering

Stoptober hypnose sessie

Deze Stoptober actie is eenmalig op vrijdag 1 oktober om 17:00 uur via Zoom. De prijs bespaar je al in een week (zonder sigaretten!) uit.

nu tijdelijk €49

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE STOPTOBER SESSIE

*Mochten er onderliggende emoties zijn die bij jou altijd weer leiden tot roken, dan is het verstandig om een 1 op 1 sessie te boeken. Neem hiervoor contact met mij op of maak gelijk een afspraak.*