Stoppen met roken

Ben jij écht klaar om te stoppen met roken?

Stoppen met roken kan ongelofelijk moeilijk zijn, maar het is een goede beslissing voor je gezondheid. Als jij alle methoden om te stoppen met roken al hebt geprobeerd en tot dit nu toe nog niet heeft geholpen, kan hypnotherapie uitkomst bieden.
IMG_2328.jpg
subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Stop met roken met hypnotherapie

Onderbewuste verslaving

  • Ben jij begonnen met roken tijdens de tienerjaren en lukt het sindsdien niet meer om te stoppen?

  • Heb je al van alles geprobeerd; van nicotinepleisters tot aan kauwgom?

  • Werkt het vervolgens maar tijdelijk en val je daarna weer in je slechte gewoonte?


De reden dat deze methoden niet werken is omdat roken een onderbewuste verslaving is. Roken is voor 10% een lichamelijke verslaving en voor 90% een geestelijke verslaving. Bewust weet je heel goed dat je graag wil stoppen met roken en dat het slecht voor je is. Maar je onderbewuste identificeert zichzelf als een roker, waarbij er gedurende de dag momenten zijn waarbij roken simpelweg lekker is en waardoor het verlangen naar sigaretten zal blijven bestaan.

Hypnose sessie

Hypnotherapie kan je helpen om te stoppen met roken waarbij de drang naar roken weg is en jij je voelt als een niet-roker. Belangrijk hierbij is dat jij er écht klaar voor bent om te stoppen met roken. Je wil dit dus puur voor jezelf en niet voor een ander. Alleen dan is deze methode effectief.

Omdat er vaak een onderliggende emotie is die leidt tot het (weer) roken, pakken we dit eerst aan in de 1e sessie. Dit zorgt ervoor dat je naast het roken, ook nog eens beter in je vel zit. Vervolgens zal een 2e sessie voldoende zijn om van je verslaving af te komen. Terwijl jij in een diepe ontspanning komt, zullen wij samen door middel van positieve suggesties - je onderbewuste ‘herprogrammeren’ - zodat jij je daarna voelt als een niet-roker.

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Het enige wat hierbij nodig is, is dat je roken écht wil opgeven en dat je het belang van je gezondheid en lichamelijke conditie vooropstelt.

subvision hypnotherapie afvallen trauma fobie

Wat heb je nodig?

Tarieven

Stoppen met roken

Wat kan je verwachten?​

  • 2 uitgebreide hypnose sessies

  • Therapeutisch & doeltreffend

  • Van roker naar een niet-roker

€299

START NU MET HYPNOTHERAPIE

Yes, je bent klaar om te stoppen met roken!

Ik help je hier graag bij.